Rabu, 12 Mei 2010

Indahnya Hidup Bersyariat..

Assalamualaikum,

kali ni knor nak berkongsi tentang buku kegemaran knor ini,Indahnya Hidup Bersyariat..sesuatu yang bermanafaat harus dikongsi bersama.
buku ini adalah modul fardu Ain lengkap bergambar untuk diri,keluarga dan masyarakat.Terdiri dari 7 bab, antaranya fardu ain asas,syariat dalam bermasyarakat dan hukum perkahwinan. Menggunakan bahasa yang mudah difahami dan mengandungi gambar-gambar yang jelas membuatkan isinya senang difahami.
contohnya dibawah bab Fardu Ain asas,salah satu sub topiknya adalah sembahyang bagi orang yang sakit. Didalam topik ini disertakan gambar-gambar yang sangat jelas menerangkan bagaimana orang sakit boleh melakukan solat walaupun dalam keadaan berbaring menelentang,mengiring atau duduk atas lantai atau kerusi.

Jika berminat dan tidak ada masa ke kedai buku boleh la berkunjung ke blog Rosnanie http://cikgusi.blogspot.com ada penerangan yang lebih jelas bila rakan2 klik di kedai buku online di blognya.

ok Wassalam Jumpa lag.

5 ulasan:

nizie berkata...

salam kak. nnti letakla shoutbox, blh kita sembang2 kat situ yer

rosnanie berkata...

salam kaknor, terima kasih sudi promote kedai buku online saya.

Indahnya hidup Bersyariat, sgt memberi manfaat kan?

norlina berkata...

Salam Nizie,

mcmana cara nak letak shoutbox yer?
knor ni tersgt le kurang arif bab nih..

norlina berkata...

Salam Nanie,

sama2..knor suka blog nanie..

annor berkata...

salam kak nor

terima kasih sudi jengah blog saya. saya pun ada buku ni mmg best kpd yg belum memiliki mmmm rugi.... hehe salam perkenalan ye kak....