Rabu, 12 Mei 2010

cara tampal Decal..

Salam, untuk ros dari Endless lurve yang tanya knor cara nak tampal decal..

ooo senang je ros mulanye knor pun x reti jgk.

mula2 ros rendam decal yang nak ditampal tu dalam air.
pas tu agak dia dah basah semuanya dan boleh ditanggal dari kertas pelekat dia tu, ros tarik pelan2 dan terus tampal pada perabut tu berhati2.gunakan kain lembut untuk ratakan decal tu jaangan ada gelembung2 berhati2 ye takut decal tu terkoyak kalau kuat sangat kita sentalnye..

itulah cara knor tampal decal..

ros bleh g ke blog rosesenglish.blogspot rasanya kalu x silap Mar ada buat n3 cara nak tampal decal..

ni ada contoh decal yang mar jual
ada banyak lagi decal yang cantik2 kat blog tu plus ros bleh dapat banyak idea nak hias guna decal..

selamat mencuba!

2 ulasan:

azlina berkata...

salam nor btlla apa yg ur ckp agknya akk ni mmg selalu krng minum air..selalu trerlupa..

::endless_Lurve:: berkata...

Salam akak.. ros baru baca N3 akak yang ditujukan khas untuk ros... hehehe thanks a lot akak walaupun ros baca N3 selepas ros dah tau caranya... TerHaru nyer.. ros follow yer.. Erm, mmg ros ader beli decal ngan k'mar.. umah dia dekat jer ngan umah ros.. thanks alot akak.