Jumaat, 2 Julai 2010

1st time kena tag..


salam semua,
2-3 minggu lepas ni knor kena tag ngan Zaza.Baru skang ada kesempatan nak jawab tag zaza.Terima kasih ye Zaza sudi tag akak. Zaza ni best bleh g ke blognya http://zazalimiey.blogspot.com/

Anyway sekarang knor nak jawab soalan2 dibawah ni.Bila kena tag kena jawab soalan2 yang diberi..

1. Apa yang bermain difikiran you all sekarang ?

nak rehat ler..penat sangat banyak kerja kat sekolah tuh..kalaulah dapat shopping brg2 English di Romantika ke atau KK ke atau nilai 3 ke 3 hari 3 malam..

2. Apakah nama samaran you all ?

knor(samar ke ni..?)

3. Berikan 3 orang yang you all sayang ?

MY WHOLE FAMILY(3 perkataan nih..)

4. Panggilan untuk si dia

yang ni akak jwb esok bleh?



5. Hadiah yang you all impikan dari seseorang yang istimewa

kasih sayang yang berkekalan


6. Blog mana yang you all suka visit ?

blog English dan barang antik


7. Tag kan kepada 15 blogger you all
dengan ini akak tag kepada semua bloggers yang sudi berkunjung ke sini..Terima kasih

Yes!! Mission accomplished!

8 ulasan:

zaza berkata...

salam ..

TQ K.nor, sudi jwb tag tuh..hehe.. lama betul baru jwb ekk..bz ke kak? :-)

izahdaut berkata...

maceeh sudi follow saya kak nor..ha ah,saya agree buku indah hidup bersyariat tu bagus...

::endless_Lurve:: berkata...

datang melawat k'nor... huhuhu akak ltk la shoutbox.. sng nak chat..hehehe

::endless_Lurve:: berkata...

datang melawat k'nor... huhuhu akak ltk la shoutbox.. sng nak chat..hehehe

::endless_Lurve:: berkata...

senang jerk akak... akak klik kat shoutbox (mana2 blog yg ader shoutbox... blog ros pun xper) then dier trs g ker website 3rd party.. yg wat program shoutbox tu. lps tu akak register kat situ, create akaun akak... nanti dia kan paparkan kod html... copy & paste pada ruangan add new gadget akak.. pastu save...

kalo akak xjls gtau yerk.. nanti ros xplain lagi... hehe

::endless_Lurve:: berkata...

sama2... ros pun terharu gak tgk akak sanggup wat N3 khas untuk ros cara2 nak tampal decal tu.. hehehe... sama member, sama merasa... baru erat p'sahabatan... salam ukhwah wat k'nor

Almya berkata...

salam knor...
Almya cari ruangan chat xder...
kat sini pun bolehlah ya... Terima kasih jadi follower almya yg ke 80...sama2lah kita ya... unik ni..alhamdulilah!

azlina berkata...

salam lina...
selamat menjalani ibadah puasa..semuga beroleh keberkatan d bln yg mulia ini...
bte lina coffee box tu blh d buka di bhgian atas..