Isnin, 22 Februari 2010

jom join give away Nannie ( my passion)...

Assalamualaikum,
knor pun nak join jgk memeriahkan Give away contest Nannie

Gambar atas adalah one of the gift sets..sangat cute dan cantik serta menawan..

Syarat2nye mudah je..ni knor copy dari blog Nannie http://smockingwithnannie.blogspot.com/:

Give away ni bermula dari hari ini 19 Febuari - 24 Febuari .

- Terbuka untuk semua follower blog saya yang berada di Malaysia saja .

- Kalau boleh buat la entry yang simple je tentang giveaway ni .

- Kalau ok link kan blog saya ni di blog list anda.

- Sila tinggalkan sebarang komen di ruang komen dalam entry giveaway ni .

- Tinggalkan jejak/link blog anda di ruang komen entry ini , nanti senang saya nak contact anda .

- Hanya 4 orang pemenang sahaja.

- Saya akan buat cabutan untuk menentukan pemenangnya nanti.

http://smockingwithnannie.blogspot.com/:

Ok apa lagi jom la kita join give away nih mana tahu ada rezeki dapat la salah satu gifts tu. Boleh g ke link di atas dan tgk gift sets yang menanti pemenang2.

Kalau dapat bestnyer..tambah pulak this is my birthday month.. kalu dapat considered as a bithday gift for me le..Insyaallah..
Apa2 pun jom pakat join..biar happening dan gempak give away Nannie ni..

tq Nannie..

4 ulasan:

khairul berkata...

Thanks for d luvly info...

would love to join it..

let's go!

rosnanie berkata...

salam maulidurrasul buat kaknor sekeluarga...

NJ berkata...

Salam kenal dan ziarah...saya dah follow yer..

norlina berkata...

terima kasih dari saya..